High Tea Ondernemend Beijum geslaagd

Vrijdag 28 februari was de eerste bijeenkomst van Ondernemend Beijum, het zzp-netwerk voor ondernemers uit de Groninger wijk Beijum, een initiatief van Experiment Beijum.

20200228 high tea ondernemend beijum

Er zijn veel wensen op het gebied van samenwerken boven tafel gekomen. Eén daarvan is een eigen plek voor bewoners. Waar ondernemers elkaar en andere bewoners kunnen ontmoeten, en samen kunnen werken. Een plek waar wijkbewoners hun eigen producten kunnen verkopen, maar waar bijvoorbeeld ook een lunchcafé is waar je een klant mee naartoe kunt nemen (of misschien een buurtgenoot die niet zo vaak de deur uitkomt).

En we willen van elkaar leren en kijken waar we elkaar, en de wijk, kunnen ondersteunen. Zo gaan we het op een volgende bijeenkomst over broodfondsen en de aanstaande verplichte AOV hebben. Hoe zorg je behalve voor inkomensondersteuning voor ziektevervanging zodat je je klanten niet verliest? Ondernemer in Beijum en geïnteresseerd? Meld je dan aan bij de LinkedIngroep Ondernemend Beijum.

Bekijk de foto’s in het Prentenboek.