Ondernemend Beijum

Ondernemend Beijum is een netwerk en steunpunt van en voor zzp-ers, starters en andere professionals in de wijk Beijum. Voor die ondernemers die zich graag verbinden met collega-ondernemers en ondernemende medebewoners in de wijk.

Ondernemend Beijum verbindt ondernemers met de wijk en versterkt hun positie. Veel ondernemers kennen elkaar niet (ze werken vaak vanuit huis, of doen heel verschillend werk). Wie weet wat er mogelijk is als we ideeën en ervaring gaan bundelen.

De meeste ondernemers doen zowel werk in als buiten de wijk. Wij willen de ondernemers die in de wijk wonen zo met elkaar en met de wijk verbinden, dat er een betere verankering ontstaat met de wijk. We zoeken verbinding met ondernemers die net als wij de wijk iets kunnen bieden. We denken dat ondernemers veel meer voor de wijk kunnen doen dan ze zelf soms denken. Dat is leuk voor de ondernemers – ze zien hun eigen kwaliteit terug in de wijk waar ze wonen, en levert ook de wijk wat op.

Niet alleen willen we de wijk laten zien wat de ondernemers al te bieden hebben, en welke klussen ze kunnen doen. Ook willen we samen innovatieve dingen ontwikkelen waar de wijk echt wat aan heeft, die de wijk niet schaden, en waar we de wijk als het even kan breder mee op de kaart kunnen zetten.

Wie weet wordt Beijum wel de ondernemershub van Groningen Stadsdeel Oost.

LinkedIn LinkedInGroep Ondernemend Beijum

Ondernemend Beijum is een initiatief van Bewonerscoöperatie Beijum in oprichting.

Op 21 februari 2020 is de eerste bijeenkomst van Ondernemend Beijum.

Meer informatie.

High tea ondernemend beijum